[ENG] Not only the British and Irish eat sausages for breakfast, the Bavarians do too. The classical version contains white sausages of minced veal and pork, sweet mustard, pretzel and weat beer. The veggie alternative is Obatzda, an aromatic Bavarian cheese spread. And even those who don't like alcohol before noon will not die of thirst: additionally to the food, you can not only buy beer, but also non-alcoholic beer and soft drinks.

Date: 20.04.2017; 11am-1pm
Location: Univiertel dormitory, Aufgang 11, common room (tram stop “Universität” (tram 3; 2mins walking distance)) →if you don’t know how to get there, meet us at the tram stop at 10.55am to go there all together
Participation fee: 4€ with ESNcard / 5€ without ESNcard for food (drinks not included!)
Package: Bavarian Package (Brunch + ESN becomes a Beer Expert at Riegele (in May)) →15€ →savings: 3,00€ without ESNcard
Registration: at 1st Stammtisch

[DE] Nicht nur die Briten und Iren essen schon zum Frühstück Wurst. Die Bayern machen das auch. Das klassische Weißwurstfrühstück besteht aus den Weißwürsten aus Kalbs- und Schweinefleisch, süßem Senf, Brezn und Weißbier. Die vegetarische Alternative ist der Obatzda, ein würziger Bayerischer Käseaufstrich. Und auch diejenigen, die vormittags noch keinen Alkohol trinken wollen, müssen nicht verdursten: Ihr könnt nämlich nicht nur ein Bier zum Essen kaufen, sondern auch Alkoholfreies und Erfrischungsgetränke.

Date: 
20/04/2017 - 11:00 to 13:00
Place: 
Univiertel dormitory, Aufgang 11, common room (tram stop “Universität” (tram 3; 2mins walking distance)
Meeting Point: 
Tram stop "Universität" (line 3) at 10.55am
Price: 
4€ with ESNcard / 5€ without ESNcard for food (drinks not included!)
  • Everyone is invited.